Over Handelsonderneming Berd Dikken

 

De historie van Handelsonderneming B. Dikken begint in 1987, wanneer ik Berd Dikken samen met mijn vrouw Femmie Dikken heb besloten om mijn werk bij mijn toenmalige werkgever op te zeggen en het bedrijf van Bob van de Ree over te nemen.Na ons eerst gevestigd te hebben in Ugchelen groeiden we na een aantal jaar al snel uit ons jasje, we hebben toen besloten om te gaan verhuizen en hebben ons toen gevestigd aan de Ambachtsweg te Hasselt ( zwartewaterland )

Door de jaren heen hebben er veel veranderingen cq verbouwingen plaatsgevonden en maakt de onderneming tot wat het nu is.Handelsondrneming B. Dikken levert diverse produkten zoals automaterialen,gereedschappen en onderdelen aan diverse bedrijven zoals Scheepvaart, landbouwmechanisatie- transport- garagebedrijven en industrie.

We hebben daarom ook een zeer ruim assortiment, helaas kunnen we niet ons gehele assortiment op deze site tonen, dus wanneer u een artikel niet kunt vinden, neem dan even contact met ons op. Wat voorop staat is dat Handelsonderneming B. Dikken weet hoe belangrijk het is om naast kwaliteits producten ook snel te kunnen leveren.